Vertel je verhaal visueel

Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

“Mensen lezen geen teksten meer”* Heb je iets aan te kondigen? Iets nieuws dat je wereldkundig wil maken? Of net omgekeerd: wil je tonen waarom die FOMO voor je event terecht was? De ellenlange handleiding van je product wordt vaak niet gelezen door gebruikers. They dive right in. Lukt er iets niet, dan zoeken ze wel effe op youtube hoe het wel moet. Om maar te zeggen: vertel je verhaal visueel.

 

Show. Don't tell.

About me

Met een diploma communicatiewetenschappen en psychologie op zak dacht ik: “Misschien moet ik toch maar iets praktischers gaan doen.”

Enters video’s maken of ‘filmpjes maken’. Als zelfstandig videograaf ga ik op zoek naar het verhaal achter de mens. Of de mens achter het verhaal, tis maar hoe je het ziet. Videoportretten zijn dan ook mijn ding. Ik heb een ruime interesse met een voorkeur voor alles wat te maken heeft met maken of creëren. Ik knutsel graag met losse puzzelstukjes om die dan ineen te zetten tot een mooi geheel. Koken, verbouwen, tuinieren of video’s in mekaar puzzelen.

Want contentcreatie is uiteindelijk puzzelen met ruwe beelden, stockshots, b-roll, soundbites, grafiek en quotes tot je goeie storytelling hebt.

What’s your story ?

*Toegegeven: niet mijn beste intro 🙂